Profil

​Reedorf Biler blev startet i marts 2009 af Rene Reedorf

Målsætningen er hovedsageligt at sælge familiebiler, stationcars og lidt varebiler.

Vi bestræber os på at have fornuftige priser på vores biler, og du kan som regel spare kr. 10.000-15.000 i forhold til hvad de ellers ligger til salg for på nettet. Så det kan derfor ikke svare sig at købe privat, uden den reklamationsret som købeloven sikrer, når man køber fra en forhandler.

Lidt historie om Reedorf Biler

Forretningen Reedorf Biler er ejet og drevet af Rene Reedorf, hvis karriere startede hos Bella Auto i 1996, hvor han var i 6 år. Derefter var han ansat 2 år som daglig leder af en nystartede forretning LW-biler i stenløse. Dette gav blod på tanden og lyst til at starte selv. Sammen med en kollega åbnede Rene Reedorf, Carsale i Køge som kørte i 5 år indtil marts 2009. Herefter åbenede Rene Reedorf Reedorfbiler som ene bestyr. I sommeren 2012 flyttede vi til Hvidovre, hvor vi ligger i dag.

AA-diplom

Reedorfbiler er én af de 54783 virksomheder i danmark, der i år er blevet tildelt AA-diplomet for høj kreditværdighed på Soliditets kreditvurderingssystem. Inden for Branchen Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser er virksomheden én ud af 360 virksomheder med samme rating.​​